Phone Disk iPhone-filemanager nu ook voor Windows

Phone Disk is vanaf nu ook voor Windows te krijgen. De software is een filemanager voor de iPhone en is tot 1 september gratis te installeren.

phone diskKortgeleden kon je lezen dat Phone Disk tot 1 september gratis is te downloaden. Helaas is de software alleen geschikt voor installatie op de Mac. Maar daar komt nu verandering in: vanaf vandaag is Phone Disk ook in een Windows-versie verkrijgbaar. Die bevat vergelijkbare functionaliteit en is eveneens gratis te downloaden.

PhoneDisk is een applicatie die gebruikers toegang biedt tot de mappen op de iPhone. Je iPhone gedraagt zich dan als een aangesloten usb-stick. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om foto’s die je met de iPhone camera hebt gemaakt te bekijken en te kopiëren naar je desktop. Op de website van de ontwikkelaar is een serienummer te vinden waarmee je de software gratis kunt activeren. Je moet dit vóór 1 september doen en de licentie is gebonden aan je computer.

Je hebt voor Phone Disk géén jailbreak nodig en je kunt er bij normaal gebruik ook geen schade aan de telefoon mee veroorzaken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2010, 11:42
Categorie Desktop
Onderwerp windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.