Peggle HD voor de iPad verschenen

Popcap's Peggle is na de iPhone nu ook voor de iPad beschikbaar. Het spel laat je balletjes met effect het level inschieten, om zoveel mogelijk van het level aan te tikken.

Peggle HDEen van PopCap’s meest verslavende spelletjes is na de iPhone nu ook voor de iPad beschikbaar. In dit spel moet je balletjes het speelveld inschieten, om zoveel mogelijk bollen aan te tikken. Heb je alle roodgekleurde bolletjes geraakt, dan heb je het level uitgespeeld. Door je bal met zoveel mogelijk effect te schieten verzamel je meer punten. Er is gekozen om voor de iPad een aparte app uit te brengen, in plaats van een universele versie van de al bestaande iPhone-app.

Peggle HD bevat vier spelmodi. In Adventure-mode moeten spelers een serie aan levels uitspelen om bij de volgende komen, terwijl Quick Play je snel een willekeurig level laat spelen. Duel en Challenge stellen je in staat om tegen anderen te strijden of moeilijke puzzellevels te spelen. Challenge moet wel eerst worden vrijgespeeld voordat je ermee aan de slag mag gaan.

Peggle is ontzettend simpel in opzet, maar gaat diep wanneer je het maximale uit je score probeert te halen. Om een schot precies zo te plaatsen dat hij in een keer het halve level leegmaakt, moet je met uiterste precisie te werk gaan. Is het je eenmaal gelukt, dan is het mogelijk om een replay hiervan op te slaan zodat je hem later aan je vrienden kunt laten zien. Onderstaande speler van de pc-versie laat zien hoe dat kan gaan.

Om de lancering te vieren is de app tijdelijk €2,39. Uiteindelijk moet hij €3,99 gaan kosten.

Downloaden: Peggle HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2011, 11:51
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.