Paper voor iPad reageert drie keer sneller na update

De iPad-applicatie Paper heeft een forse update gekregen. Hierdoor worden je handelingen tijdens het tekenen drie keer zo snel geregistreerd.

PaperDe geroemde teken-applicatie Paper voor de iPad heeft een flinke update gekregen. Hierdoor zie je het resultaat van je acties bij het tekenen voortaan drie keer zo snel. De update voegt ook een aantal nieuwe functies toe, waaronder de mogelijkheid om makkelijker door de app te navigeren met multitouch-bewegingen. Je kunt voortaan ook het volledige canvas gebruiken voor je tekeningen.

De update bevat de volgende toevoegingen en verbeteringen:

  • Beweeg. Pak iedere pagina of journal vast door hem ingedrukt te houden en gebruik multitouch-bewegingen om te openen, sluiten en swipen om snel te navigeren.
  • Dupliceer. Houd de plusknop ingedrukt om kopieën te maken van je favoriete pagina’s en journals.
  • Snellere inkt. Iedere tool is nu drie keer sneller. Er wordt beter en preciezer gereageerd in Paper wanneer je tekent.
  • Rand-tot-rand tekenen. Het volledige scherm kan als canvas worden gebruikt.
  • Makkelijker toevoegen in journals. Swipe vanaf de zijkant om een nieuwe pagina toe te voegen.
  • Verbeterde rewind-functie. Hoe sneller je gaat, hoe verder je terugspoelt.
  • Verbeterde deel-functies. Tap op een service-icoon om aan te passen hoe je precies deelt. Bij Tumblr kun je standaard captions en tags kiezen.

Paper is een fraai afgewerkte teken-applicatie voor de iPad, die een hoop dingen anders doet dan andere applicaties. Zo gebruik je vaak geen knoppen, maar veegbewegingen om bepaalde dingen in de app gedaan te krijgen. In maart schreven we uitgebreid over Paper.

Downloaden: Paper (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2012, 9:08
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.