Pages, Numbers en Keynote 1.1 in het Nederlands

Pages, Numbers en Keynote zijn geüpdatet naar versie 1.1. De applicaties zijn voortaan ook Nederlandstalig en er zijn kleine verbeteringen doorgevoerd.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

iwork ipadApple heeft vandaag de drie iWork-applicaties voor de iPad geüpdatet naar versie 1.1. Belangrijkste wijziging voor ons is dat Pages, Numbers en Keynote voortaan ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Je kunt de applicaties echter nog steeds enkel vanuit de Amerikaanse App Store downloaden.

Naast Nederlands worden ook Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Russisch en Spaans ondersteund in de iWork-applicaties. Ook hebben alle apps voortaan een slider om de volgorde van elementen aan te passen. Naast deze uitbreidingen voor alle applicaties, zijn er bugfixes, verbeteringen (onder meer bij het importeren van bestanden) en kleine uitbreidingen voor de afzonderlijke applicaties doorgevoerd.

Pages heeft twee verbeteringen doorgevoerd voor de landschapsmodus: de werkbalk en liniaal zijn nu beschikbaar gemaakt als je de iPad op zijn kant houdt, en documenten worden in deze modus voortaan automatisch uitgerekt tot de breedte van het scherm.

Keynote is uitgebreid met extra hulplijnen om elementen op de juiste plek te krijgen. Deze lijnen helpen onder meer om een tekst te centreren. De hulplijnen zijn aan te zetten via het instellingenmenu.

Downloaden: Pages, Keynote en Numbers (€7,99 per stuk, voorlopig enkel verkrijgbaar met een US App Store account voor $9,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:00
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.