Officiële geocaching-applicatie voor de iPhone in de maak

De website geocaching.com (oftewel beheerder Groundspeak) gaat een officiële geocaching-applicatie uitbrengen via de App Store. Deze komt over ongeveer een week beschikbaar.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

GeocachingDe beheerder van de website geocaching.com heeft aangekondigd dat er een geocaching-applicatie voor de iPhone aankomt. Het gaat €9,99 kosten en helpt je om met de GPS-functie van de iPhone caches te vinden. Er zit ook een kompas in het programma, waarmee je naar de cache kunt navigeren. Je kunt ook een lijstje van gevonden of zelf verstopte caches beheren en daarnaast Travel Bugs en Geocoins beheren.
De eerste versie is nog beperkt in functionaliteit. Je kunt er bijvoorbeeld nog geen gevonden caches mee vastleggen in een logbestand.

Maar dat komt in een toekomstige versie. De applicatie ligt op dit moment ter goedkeuring bij Apple en komt waarschijnlijk volgende week beschikbaar. Er zijn in de App Store al een aantal andere geocaching-applicaties te vinden, maar omdat geocaching.com toch wel dé officiële site voor de geocachende wereldburger is, is deze toch een klasse apart. Al is het alleen al omdat je directe toegang tot de community krijgt.
Ben je hierin geïnteresseerd, kijk dan ook eens naar Geopher Lite, Geofinder en Seek Cache.

Meer info: Groundspeak (beheerder van Geocaching.com)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:10
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.