Nieuwe N.O.V.A. Elite voor iPhone wordt mogelijk gratis shooter

N.O.V.A. Elite wordt mogelijk een gratis online multiplayer shooter voor de iPhone en iPod touch. Dat wijzen de trailer en diens omschrijving op YouTube uit.

NOVA Elite voor iPhone en iPod touchHet derde deel in de sci-fi shooterserie N.O.V.A. voor de iPhone en iPod touch wordt mogelijk gratis. Dat lijkt de tag ‘free’ onder een nieuwe trailer van het schietspel van Gameloft uit te wijzen. De trailer (zichtbaar na de klik) zelf bevat alleen beelden van de multiplayer-modus, wat erop kan wijzen dat N.O.V.A. Elite een free-to-play shooter wordt die alleen online is te spelen. Waarschijnlijk kun je in ruil voor echt geld betere wapens en upgrades kopen. Die methode is al eens eerder succesvol op de iPhone uitgevoerd in de vorm van de shooter Eliminate.

De nieuwste trailer van N.O.V.A. Elite heeft beelden die sterk doen denken aan die van het vorige deel. Daardoor lijkt het onwaarschijnlijk dat Elite is gebouwd op de recent door Gameloft aangekochte Unreal Engine. De omgevingen lijken wel veel groter opgezet dan die van de vorige delen. Daar waren de levels vooral klein of hadden ze in ieder geval niet zoveel detail als nu.

N.O.V.A. Elite moet ‘erg binnenkort’ verschijnen op de iPhone en iPod touch, meldt de trailer. Dat kan betekenen dat de gratis online multiplayer-shooter elk moment in de App Store te vinden zal zijn. Onlangs bracht uitgever Gameloft nog een lite-versie van N.O.V.A. 2 uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2011, 15:30
Categorie Games
Onderwerpen first person shooter, gameloft, nova

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.