Ngmoco brengt Eliminate: CO-OP voor de iPhone uit

Ngmoco heeft de game Eliminate: CO-OP uitgebracht. Deze gratis game met In App Purchases heeft als unieke feature dat je samen met andere spelers de strijd tegen de robots kan aangaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

eliminate coop ngmocoNgmoco heeft een uitbreiding op de game Eliminate Pro uitgebracht: Eliminate CO-OP. Deze bevat een soort multiplayer-optie, waarbij spelers kunnen samenwerken om vijandelijke robots te vernietigen. Er zijn 10 arena’s in de game aanwezig, elk met een eigen speelstijl en strategie. De game is in 3D uitgevoerd en maakt net als Eliminate Pro gebruik van het freemium-model: je krijgt de game gratis maar kunt via In App Purchases uitbreidingen kopen. Via Plus+ kun je je scores bijhouden en aan anderen laten zien wat je gepresteerd hebt. Er is een systeem voor matchmaking, waarbij je in contact wordt gebracht met andere spelers die samen met jou willen strijden.

eliminate coopEliminate: CO-OP bevat nieuwe wapens, items en credits om te verzamelen. Je kunt ook je spullen recyclen en inruilen voor credits om later betere en duurdere wapens te kopen. Wie benieuwd is hoe Eliminate Pro ooit is ontstaan: bij TUAW is een verslag te vinden van een presentatie die de ontwikkelaars afgelopen week op de Game Developers Conference gaven. Daaruit blijkt dat ngmoco maar liefst 16 verschillende servers heeft staan: vier voor messaging, twee voor matchmaking, acht voor instanties van de games zelf en twee voor management consoles die de boel in de gaten houden. Dat was de situatie op het moment dat Eliminate: CO-OP nog niet was aangekondigd, dus misschien zijn het er inmiddels meer.

Downloaden: Eliminate: CO-OP (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2014, 13:26
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.