Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

BiteSMS 2.5 beta krijgt gps-locaties en hotlinks (Cydia)

BiteSMS 2.5 is in een betaversie beschikbaar. Nieuw zijn onder andere de landscape-functie, gps-locatie en opnemen van url's in sms-berichten.

BiteSMS 2.5BiteSMS heeft zich ontwikkeld tot een steeds completer alternatief voor de standaard sms-applicatie van de iPhone. In BiteSMS 2.5 beta – alleen te installeren na een jailbreak – zijn weer een aantal nieuwe functies toegevoegd: sms-berichten schrijven in landschapsweergave, vastlegging van gps-coördinaten en worden url’s nu herkend (en zijn dus klikbaar). Maar er is meer: je kunt tijdens het schrijven van een sms-bericht ook contactnamen, -nummers en e-mailadressen invoegen.


Ook kun je je huidige gps-locatie meesturen zodat je vrienden kunt laten weten waar je bent. In sms-berichten worden url’s nu goed herkend, zodat je meteen naar Safari, YouTube of Google Maps wordt doorgestuurd. De landscape-mode heeft als voordeel dat je een groter lettertype kunt gebruiken. En tenslotte kun je sneller door berichten navigeren om net die ene conversatie terug te vinden.

Wil je de beta van BiteSMS 2.5 alvast installeren, dan kun je dat doen door de volgende repo in Cydia te tikken: http://www.bitesms.com/cydia/beta.

Via: iClarified

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 november 2008 om 8:00
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 56 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.