New York Times brengt koophuizen-applicatie voor iPhone uit

De New York Times heeft een onroerend goed-applicatie uitgebracht waarmee je koophuizen in New York kunt opzoeken. Elk huis is voorzien van foto's, plattegrond en aanvullende informatie. Wordt een huis in New York ooit haalbaar?

nyt real estateAltijd ervan gedroomd om in New York te wonen? Of gewoon benieuwd of een eigen appartement in Upper West Side haalbaar is? De New York Times heeft een onroerend goed-applicatie voor de iPhone uitgebracht waarmee je in verschillende buurten kunt kijken welke huizen er te koop staan. De huizen zijn te sorteren op meest recent, hoogste of laagste prijs. Bij elk huis zie je foto’s, aantal bed- en badkamers, de locatie en in veel gevallen ook een plattegrond. Ook kun je filteren op recent in prijs verlaagde woningen, woningen die rechtstreeks door de eigenaar worden verkocht (dus niet door een makelaar) en pas op de markt gekomen moningen.

Mocht je gebruik maken van de open huis-route die ook in de iPhone-applicatie te vinden is, dan kun je bij elk huis eigen foto’s maken en (niet-openbaar) toevoegen. Mocht je iets gevonden hebben, dan kun je vanuit de applicatie meteen de verkoper of makelaar bellen. De New York Times doet trouwens veel meer dan een krant uitbrengen: ze hebben ook de applicatie Learn English With The New York Times, waarin je je Engelse talenkennis leert verbeteren en je woordenschat uitbreidt. Om de juiste uitspraak te leren kennen luister je naar krantenartikelen die worden voorgelezen.

Xenofobe lezers die niet van een appartement in New York dromen, kunnen terecht bij Nederlandse onroerend goed-applicaties van 247 Wonen, JAAP.nl en Monx.

new york times real estate

Downloaden: New York Times Real Estate (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2010, 13:33
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.