New Kids On The Block Soundboard in App Store

De New Kids, voorheen New Kids On The Block is een groep hangjongeren uit Maaskantje, Noord-Brabant. Deze New Kids hebben een soundboard gemaakt, die vanaf nu in de App Store te vinden is.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

New Kids Soundboard op de iPhoneDe mannen van New Kids hebben op Comedy Central even pauze om zich voor te bereiden op een nieuw seizoen van New Kids, voorheen New Kids On The Block. De serie gaat over een groep (foute) hangjongeren uit Maaskantje in Noord-Brabant. In de serie staan de alledaagse taferelen van Richard, Gerrie, Rickkert, Robbie en Barrie centraal.

De serie wordt vanaf december 2007 uitgezonden en is sindsdien een hit onder (voornamelijk) jongeren. Dankzij deze serie zijn enkele zinnen en stopwoorden van veel jongeren een feit geworden. Tijdens de winterstop heeft Maikel Sibbald een NKOTB Soundboard gemaakt met zinnen en woorden uit de serie.

De iPhone-applicatie bevat 24 woorden/zinnen, bijvoorbeeld: Bier, Mongul, ‘Kiek em gaan’ en Bats. Naast de zinnen heeft de New Kids iPhone-applicaties ook zes soundtracks, waaronder de theme song van de serie.

De applicatie is uit de App Store gehaald en niet meer beschikbaar.

Downloaden: NKOTB (€ 0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 0:59
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.