Nederlands puzzelspel Turnacle nu gratis, thema voor kleurenblinden

Het Nederlandse iOS-puzzelspelletje Turnacle is voortaan gratis en bevat advertenties. Ook heeft de game nu een thema speciaal voor kleurenblinden.

TurnacleHet Nederlandse iOS-puzzelspelletje Turnacle is na de laatste update gratis te downloaden. Tijdens het spelen krijg je advertenties te zien, die je via een in-app aankoop kunt uitschakelen. Dit en een speciaal thema voor kleurenblinden moeten de game toegankelijker maken voor nieuwe spelers. Heb je Turnacle eerder al eens gekocht, dan hoef je niet bang te zijn dat je opnieuw geld moet betalen: oud-spelers krijgen automatisch een upgrade naar de reclameloze Premium-versie.

Om als oud-speler in aanmerking te komen voor een Premium-account moet je wel het spel minimaal eenmaal hebben opgestart vóór vandaag. Op basis van deze data ziet Turnacle hoe lang je de game in je bezit hebt.

De update brengt ook nog een paar kleinere dingen met zich mee, zoals de mogelijkheid om scores te delen op Facebook en Twitter en een nieuwe verborgen prestatie. Ook moet de game nu minder geheugen verbruiken. Een bepaalde manier van valsspelen is na deze update niet meer mogelijk.

In Turnacle moet je cirkels met verschillende kleuren ronddraaien. Zodra alle gelijke kleuren elkaar aanraken heb je een level uitgespeeld. In het begin lijkt dit vrij simpel, maar zodra cirkels meet kleuren hebben die elkaar aanraken wordt het een stuk lastiger. Hoe sneller je een uitdaging afrondt, hoe hoger je score.

Hoewel het na de update mogelijk is om de game te proberen zonder te betalen, is Turnacle stiekem wel iets duurder geworden: om de advertenties weg te kopen betaal je €1,79, terwijl de app eerst los verkocht werd voor 89 eurocent.

Downloaden: Turnacle (gratis, in-app aankoop, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 15:26
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.