Nederlands iPad-spel Fingle heeft nu gratis probeerversie

Het Nederlandse iPad-Twisterspel Fingle heeft een gratis probeerversie en een update met kerstlevels.

FingleHet Nederlandse iPad-spelletje Fingle heeft voortaan een probeerversie, zodat je gratis een paar levels kunt spelen. Bevalt het spel je, dan kun je de betaalde versie halen of alle functies via een in-app aankoop ontsleutelen. In Fingle spelen jij en een tegenspeler een variant op Twister op de iPad. Jullie moeten allebei vingers op bepaalde vlakken op de iPad plaatsen, waardoor je uiteindelijk elkaars handen in de weg gaat zitten.

De betaalde versie van Fingle heeft ook een update ontvangen, die een aantal kerst-gerelateerde levels toevoegt. De game is daarnaast geoptimaliseerd voor de iPad mini en iPad eerste generatie, waardoor de game op deze devices minder lastheeft van lange laadtijden en vastlopers. Je moet wel nog steeds mutitaskgebaren op je iPad uitschakelen om de game te spelen.

Fingle is ontwikkeld door de Nederlandse studio Game Oven en heeft sinds zijn verschijning een aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder ‘Best Handheld Game’ en ‘Best Casual Game’ bij de Dutch Game Awards. Het spel was bij Indie Games Festival 2012 genomineerd in de Nuovo-categorie, als opmerkelijk nieuw spel.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 14:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.