Bump kan andere bestanden met computer uitwisselen na update

iPhone-applicatie Bump kan voortaan ook bestanden uitwisselen met computers. Voorheen lukte dat alleen met foto's.

BumpiPhone-applicatie Bump kan na de laatste update ook andere bestanden razendsnel naar je computer sturen. De app laat je bestanden uitwisselen door je iPhone op de spatiebalk van een computer te tikken, maar beperkte zich sinds de nieuwe versie die in april verscheen enkel tot foto’s. Vanaf vandaag kun je video’s, documenten, spreadsheets en andere bestanden via de truc uitwisselen.

De nieuwe functie is enigszins omslachtig. De bestanden die je met de Bump-truc uitwisselt moet je namelijk eerst in de app zien te krijgen met behulp van bestandsdeling in iTunes. Op dit moment heb je de iPhone al met een computer verbonden, waar nota bene de bestanden op staan die je wil uitwisselen. Daarom is het delen van bestanden vooral handig als je iets wil geven aan een computer die niet van jou is. Om een bestand naar een computer toe te bumpen hoef je immers enkel bu.mp te openen in een browser.

Bump laat je niet alleen bestanden uitwisselen tussen een iPhone en computer: heeft iemand anders de app geïnstalleerd, dan kun je ook een visitekaartje aan de ander geven door je iPhone tegen de ander aan te tikken.

Downloaden: Bump (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 16:40
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.