NDrive Benelux nog verder in prijs verlaagd naar 4,99 euro

NDrive gaat de prijs van navigatiesoftware verlagen van €9,99 naar €4,99 voor onbeperkte tijd. De software is voorzien van kaarten voor de Benelux.

ndrive beneluxNDrive blijkt de prijsdumper in navigatieland: nadat ze eerst de prijs van de applicatie al hadden verlaagd van €29,99 naar €9,99 kondigen ze vandaag aan dat de prijs nog verder omlaag gaat. Jammer voor mensen die de applicatie al hebben gekocht, want vanaf vandaag hoef je nog maar €4,99 te betalen voor dit navigatiepakket. NDrive Benelux is daarmee bijna net zo goedkoop als Navmii GPS Live, de navigatiesoftware waarbij je voor €3,99 alleen kaarten van Nederland krijgt (zie ook onze review van Navmii). Wie nog twijfelt: NDrive heeft gemiddeld een waardering van 4 sterren en Navmii heeft er 3,5.

De korting van NDrive Benelux geldt voor onbeperkte tijd. NDrive heeft nu software voor 70 verschillende landen en staat in veel landen op de eerste plaats bij betaalde navigatiesoftware. In Nederland staat Navmii nog op de eerste plaats, maar we zijn benieuwd hoe lang dat gaat duren nu de prijsverlaging is aangekondigd.

Downloaden: NDrive Benelux (€4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2010, 22:30
Categorie Navigatie
Onderwerpen benelux, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.