Tweetie 2 krijgt laatste update: twitteren met fruitmachine

Tweetie 2 heeft een update gekregen. De Twitter-applicatie bevat een fruitmachine. Daarnaast is de integratie met Foursquare nu goed gemaakt.

tweetieTweetie werd eerder deze maand gekocht door Twitter en zal op korte termijn als officiële Twitter-applicatie voor de iPhone in de App Store verschijnen. Bij de overname beloofde ontwikkelaar Loren Brichter dat Tweetie niet ten dode was opgeschreven. Hij heeft zojuist een update voor Tweetie gepubliceerd (versie 2.1.2), met de nieuwe functie ‘Fruitmachine’.

Wanneer je de stroom Twitterberichten met je vinger naar beneden trekt en loslaat (om updates op te halen) verschijnt er nu een fruitmachine. Krijg je daarop de juiste combinatie te zien, dan verschijnt de boodschap: ‘Coming Soon! Tweetie will be Twitter for iPhone (Look for the next app update)’.

Gelukkig zit er ook nog een nuttige verbetering in de applicatie: de integratie met Foursquare is nu gefixt. Wie nog behoefte heeft om €2,39 in de App Store uit te geven kan Tweetie 2 alsnog downloaden. Maar het is verstandiger om te wachten tot Twitter de applicatie opnieuw uitgeeft onder de naam ‘Twitter for iPhone’. Dan is ‘ie gratis.

Downloaden: Tweetie 2 (€2,39)

tweetie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2010, 10:26
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.