Monsters University: mobiele game bij nieuwe Disney-film verschenen

Monsters University is de officiële mobiele game bij de nieuwe Disney-film. Monsters University bevat 2 minigames met veel achtervolgingen, rennen en power-ups verzamelen.

monsters university icoonNa Monsters University Storybook en Monsters University: Catch Archie is het nu tijd voor dé app: Monsters University. Het is de officiële mobiele game bij de film, die dit weekend in premiere gaat, maar zeker niet de enige manier waarop Disney de nieuwe film aan het promoten is. Monsters, Inc. Run kreeg ook al een Monsters University-update en Disney maakte een Draw Something-kloon met de naam ScribbleMix waarin we de monsters zien opduiken. De game Monsters University is voor alle leeftijden en bevat twee minigames. Veel hoef je er dus niet van te verwachten, maar het geeft je wel wat voorpret.

monsters university gameIn ‘Catch Archie’ moet je proberen om het varken Archie te pakken te krijgen. Deze mascotte van Fear Tech, de grootste concurrent van Monsters University, rent razendsnel over de campus in 30 levels en jij moet er achteraan rennen. Je moet swipen om te rennen, glijden en onder obstakels door te glippen. De andere game heet ‘Toxicity Challenge’ en is een race tegen de klok. Je moet zo snel mogelijk door riolen rennen, waarbij je ook hier 30 levels krijgt voorgeschoteld. In beide games kruip je in de rol van Mike, Sulley of Squishy. Onderweg zijn er power-ups te verdienen en verzamel je Scare Cards met bekende monsters.

Je hoeft je overigens niet bekocht te voelen, want na deze twee minigames komen er nog meer games bij, belooft Disney.

Downloaden: Monsters University (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2013, 11:13
Categorie Games
Onderwerpen disney, monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.