MobileMe Gallery wordt universele app voor iPhone en iPad

De MobileMe Gallery-applicatie voor de iPhone heeft een update gekregen. Het is nu een universele app voor de iPad, met aanpassingen voor het Retina Display.

mobileme galleryApple heeft een update voor de MobileMe Gallery-applicatie uitgebracht. Daarin is native ondersteuning voor de iPad toegevoegd, zodat je deze universele app voortaan op iPhone en iPad optimaal kunt gebruiken. In de app is ook fast app-switching voor toestellen met iOS 4 toegevoegd. Heb je een iPhone of vierde generatie iPod touch, dan bekijk je de foto’s voortaan in resolutie die is aangepast voor het Retina Display. Een andere vernieuwing is dat er voor het bekijken van een MobileMe-gallery van vrienden geen eigen MobileMe-abonnement nodig is.

MobileMe Gallery is een applicatie waarmee je kunt bladeren door de fotogalerij van MobileMe. Je krijgt de foto’s van jezelf en vrienden te zien. Daarbij kun je met pinch-to-zoom foto’s van nabij bekijken, wisselen tussen portret- en landschapsweergave en zelfs video’s afspelen. Ook handig is dat foto’s die je eerder hebt bekeken in de cache blijven staan, zodat je ze ook offline kunt bekijken.

Downloaden: MobileMe Gallery (gratis, MobileMe-abonnement vereist)

mobileme gallery

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2010, 23:20
Categorie Fotografie en video
Onderwerp mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.