MeteoEarth voor iPad toont nu sneeuw, onweer en stormen

MeteoEarth voor iPad en IPhone heeft een update gekregen en geeft nu onderscheid tussen regen en sneeuw. Ook kun je nu storm en onweer zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

meteoearth-ipadVoorheen kon je met de iPad-app MeteoEarth zien of ergens neerslag viel, maar je zag niet in welke vorm. Dat is met de update van MeteoEarth aangepakt: je kunt voortaan het onderscheid zien tussen regen en sneeuw. Ook toont de app van Meteo Consult voortaan onweersbuien en stormen. Je krijgt een compleet overzicht van alle stormen die op dit moment wereldwijd woeden, inclusief informatie over type en windkracht. Je tikt op een storm om nadere informatie te zien en de voortgang te bekijken, maar dit werkt alleen als je een Premium-abonnement van €5,49 per jaar hebt afgesloten.

In MeteoEarth is ook een compleet nieuwe functie toegevoegd: klimaatdata. Hiermee kun je schakelen tussen de normale weersverwachtingsdata en de klimaatdata. Bekijk bijvoorbeeld het klimaat voor een specifieke regio, inclusief temperatuur, watertemperatuur en neerslag. Handig als je een vakantie gaat plannen en wilt weten of je een warme trui mee moet. Klimaatdata geeft een algemeen beeld van de weersomstandigheden op een bepaalde locatie.

Nog een andere aanpassing is dat je gedetailleerde informatie kunt bekijken door op een willekeurige plek op de kaart te tikken. Je ziet de verwachte neerslag, bewolkingsgraad en temperatuur. De update is de eerste sinds een halfjaar. Een paar maanden eerder (in december 2012) verscheen MeteoEarth voor het eerst in de App Store. De app is gratis te gebruiken, maar wil je meer dagen vooruit kijken, dan heb je het Premium-abonnement nodig.

Downloaden: MeteoEarth for iPad (€3,99, iPad, iOS 6.0+)
Ook verkrijgbaar: MeteoEarth for iPhone (€2,99, iPhone, iOS 6.0+)

meteoearth ipad nederland

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 12:28
Categorie Het weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.