Maze+ voor iPad: 3D-doolhof met multiplayer-optie

Maze+ is een doolhofgame waarbij je multiplayer tegen anderen gaat strijden. De game bevat meerdere levels, die je kunt bereiken door edelstenen te verzamelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

maze-ipadMaze+ is een nieuwe 3D-game, die zowel beschikbaar is op de iPhone als op de iPad. Je kunt er enorme 3D-doolhoven mee oplossen, maar dat is geen eenzame ervaring (zoals meestal het geval bij een doolhof). De nadruk ligt juist op online multiplayer. Veel medespelers zijn er nog niet, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt kiezen uit drie doolhofformaten, van klein tot groot. Onderweg verzamel je edelstenen, die je kunt omwisselen voor virtueel geld. Met dat geld koop je kleding, petjes en andere items.

Na de trainingmodus kun je los gaan op je medespelers. Game Center zorgt ervoor dat je automatisch wordt gekoppeld met een andere speler, ergens ter wereld. Vervolgens gaat het erom wie als eerste bij het einde van het doolhof is, waar een blinkende edelsteen ligt te wachten.

maze-plus

Dit levert weer geld op en dat is ook de enige manier om verder te komen in de game en bijvoorbeeld naar volgende levels te gaan. Er is namelijk geen single player-modus waarmee genoeg te verdienen valt om je toegangsbewijs voor volgende levels te kopen. Je kunt wel de trainingsmodus spelen, maar die is er niet voor bedoeld. Eventueel kun je de toegang tot nieuwe levels kopen via een in-app aankoop, maar het is natuurlijk leuker om het gewoon te doen met punten die je eerlijk hebt verdiend.

Secret Headquarters, de bedenkers van Maze+, hebben gekozen voor een grappige cartoonstijl met bolvormige poppetjes die je kunt aankleden met kleding, hoeden en andere accessoires.

Downloaden: Maze+ (€1,59 – universeel)

Goed nieuws: de app is vandaag (6 september 2011) gratis!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2011, 10:19
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.