Screenshot iPhone maken met Dock

Makkelijker screenshots maken met Dock 2.06

De eerste versie van iPhone Dock werd niet door iedereen goed ontvangen, maar Dock 2.0 is vernieuwd en bevat een handige screenshot-functie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Screenshot iPhone maken met DockEerder schreven we al over iPhone Dock. De eerste reacties waren niet overweldigend, er viel nog een hoop aan te verbeteren. Vanaf Dock 2.0 is de software compleet vernieuwd: het is rechtsonder op het scherm te bereiken en bevat een nieuwe screenshotfunctie!


Misschien zijn we gewoon onhandig, maar we konden tot nu toe niet echt uit de voeten met het screenshotprogramma van Erica Sadun. Met de nieuwe Dock gaat het een stuk makkelijker. Na het installeren van Installer.app kun je de Community Resources Package installeren, zodat je meteen de belangrijkste tools tot je beschikking hebt.

Dock is voortaan te herkennen aan een gele gloed, rechtsonder in het scherm. Nadat de installatie kun je met me vinger vanuit de rechterhoek naar het midden bewegen om de applicaties zichtbaar te maken. In het rijtje zie je ook een grijze camera-icoon. Selecteer dat icoon en je screenshot is gemaakt. De screenshots zijn terug te vinden in de applicatie Photos.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.