MagicalPad combineert checklists, notities en mindmapping in iPad-productiviteitsapp

MagicalPad is momenteel met 80 procent korting verkrijgbaar. De app bevat een notitieblok, checklists, outliner en mindmapping-tool.

magicalpad icoonMagicalPad is momenteel met 80% korting te downloaden. Deze app is een notitieblok, outliner, mindmapping-tool en checklist, allemaal toepassingen die gericht zijn op het vergroten van je productiviteit. Je kunt met deze app outlines (hiërarchische takenlijstjes) maken, ideeën organiseren, prioriteiten toekennen aan acties en je gedachten met anderen uitwisselen. Je kunt een informatie-dashboard maken en de items op het scherm vrij over het scherm verplaatsen, ongeacht of het outline-lijstjes, checklists of notities zijn.

De app stelt geen beperkingen aan het aantal outlines en checklists of het aantal taken. Eenmaal gemaakte items kun je exporteren naar Google Docs, Evernote en Dropbox of via e-mail delen. De formaten PDF, RTF, OPML en MPX worden ondersteund. Je kunt dus samenwerken met andere gebruikers en met andere apps. Bij het maken van notities is geprobeerd om de interface zo simpel mogelijk te houden, terwijl er wel een structuur in je projecten ontstaat.

Downloaden: MagicalPad (tijdelijk €0,79 – normaal €3,99)

magicalpad ipad scherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2012, 15:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen mindmapping, productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.