Magic: The Gathering 2013 voor de iPad verschenen

Wizards of the Coast heeft vandaag Magic: The Gathering 2013 voor de iPad uitgebracht. Dit is de eerste officiële iPad-versie van het beroemde ruilkaartspel. Je kunt het tegen de computer of tegen vrienden opnemen.

Magic 2013Wizards of the Coast heeft Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013 uitgebracht voor de iPad. In dit spel speel je het bekende ruilkaartspel waarin monsters, zwaardvechters en andere magische wezens het tegen elkaar op laat nemen. In Magic kun je het opnemen tegen computergestuurde tegenstanders, maar ook tegen vrienden via een online multiplayermodus. Een deel van de game is gratis te spelen, maar voor alle functies moet je een eenmalige in-app aankoop maken.

Magic: The Gathering is één van de bekendste ruilkaartspellen ter wereld. Spelers kopen een set kaarten, die ze vervolgens kunnen bundelen in een deck dat wordt gebruikt in een spel tegen een andere speler. Het spel is al door verschillende games op iOS nagedaan, maar maker Wizards of the Coast heeft nu voor het eerst zelf een officiële Magic-game uitgebracht. In de iPad-versie speel je verschillende decks vrij, waardoor je niet zoals in het echte spel losse kaarten moet kopen.

Hoewel er aardig wat regels achter Magic: The Gathering schuilen, is de iPad-versie een goed spel om mee te beginnen. De game bevat namelijk een uitgebreide uitleg van de spelregels en leert je de fijne kneepjes dankzij een steeds moeilijker wordende verhaalmodus.

De iPad-versie van Magic is gratis te downloaden. Spelers krijgen wanneer ze beginnen 3 kaartendecks, waarbij verschillende extra kaarten te ontgrendelen zijn. Je kunt aan de slag in een éénspelercampagne, waarin je de kneepjes van het spel leert en het opneemt tegen de computer. Ook zijn er extra spelmodi die de regels van het spel omgooien. Betaal je binnen de app €7,99, dan krijg je nog meer kaartendecks en kaarten om mee aan de slag te gaan. Ook kun je daarna aan de slag met een online multiplayermodus, waarin je de strijd aangaat met je vrienden of willekeurige tegenspelers. De aanschaf verzekert je er ook van dat je recht hebt op toekomstige downloadbare inhoud.

Downloaden: Magic 2013 (gratis, met in-app aankoop)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2012, 9:53
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.