Lords At War aangekondigd voor de iPad

Lords At War is een nieuwe game voor de iPad, waarbij je Noordse mythologie, een MMORPG, een realtime strategiegame en het opbouwen van een koninkrijk combineert. De game komt eind juni in de App Store.

lords at warNoordse mythologie, gecombineerd met ee realtime strategiegame, het opbouwen van een koninkrijk en elementen van MMORPG’s, dat is de game Lord At War. Deze game komt eind juni op de iPad, maar er is al wel een beta van de game beschikbaar op Facebook. Wil je kijken hoe de gameplay van Lords At War is, dan kun je alvast gaan proberen als je je aanmeldt voor het betatraject. De game speelt zich af in een mythische wereld van Midgard, gebaseerd op Noordse mythologie.

De game doet denken aan KingdomConquest, een game die je al op de iPad kunt spelen. Je gaat een imperium bouwen en raakt verzeild in oorlogen. Ook moet je vrienden maken en deel uitmaken van een gilde. Samen met andere spelers kun je je nog beter verdedigen en je vijanden verslaan. Je bouwt een stad op, ontwikkelt verschillende technologieën en zorgt ervoor dat je een sterk leger hebt. Ook moet je voldoende resources hebben om de andere spelers te kunnen verslaan.

lords at war castle view

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 19:12
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.