Lekkerste bonenrecepten in nieuwe iPad-app

De lekkerste bonenrecepten vind je in deze app van Hak. Uit kookboeken die meededen aan de Kookboek van het jaar-verkiezing zijn de 10 lekkerste recepten met bruine bonen, linzen en kikkererwten gekozen.

lekkerste-bonenreceptenVannacht kwam een nieuwe app beschikbaar in de App Store met de veelzeggende titel ‘De lekkerste bonen recepten App’. Deze app bevat bonenrecepten die zijn ingezonden voor de ‘Kookboek van het jaar’-verkiezing. De keuze van het onderwerp (bonen) klinkt misschien wat vergezocht, maar als je weet dat deze app gemaakt is in opdracht van conservenfabrikant Hak, valt opeens het kwartje. Zowel de genomineerde kookboeken als de boeken die met een prijs naar huis gingen, hebben recepten geleverd voor de app. Sommige recepten zijn bedoeld door hobby- en thuiskoks, andere zijn zo geraffineerd dat je ze ook in een restaurant zou kunnen serveren. De auteurs van de kookboeken vertellen in de app waarom ze voor peulvruchten hebben gekozen en hoe ze de peulvruchten gebruiken.

Wie wil gaan koken is trouwens snel klaar met deze app: er staan slechts 10 recepten in. Je hebt de keuze uit recepten met bruine bonen, linzen en kikkererwten. De app is gratis te downloaden. Ontwikkelaar ExxtraMobile maakte eerder receptenapps voor de iPad over Kalfsvlees in meerdere talen.

Downloaden: De lekkerste bonen recepten App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2011, 11:05
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.