Legendary Wars HD dit weekend gratis

Legendary Wars HD is momenteel gratis te downloaden. Deze game is een RTS en RPG gecombineerd, met enorme werelden om te ontdekken en legers waarmee je zombies moet uitschakelen.

legendary warsDe game Legendary Wars HD is dit weekend gratis in bezit te krijgen. De makers werkten samen met de website DailyAppDream.com, een van de vele websites waar je elke dag een gratis app kunt vinden. Dat de game gratis is, is om te vieren dat er een grote update is uitgebracht. Legendary Wars HD is een game waarin je een enorm leger moet opbouwen om de zombiekrachten in Netherworld te kunnen weerstaan. De game is bedoeld voor liefhebbers van het RTS- en RPG-genre, met een enorme wereld die je kunt onderzoeken. In de campagnemodus heb je te maken met 5 landen en meer dan 50 levels. Er zijn geheime modes die je moet proberen te unlocken.

Al dat grafische geweld betekent wel een behoorlijke aanslag op de opslagruimte van je iPad: 131 MB is deze game, dus downloaden via iTunes op de desktop is aan te raden. In Legendary Wars stuur je de held op het speelveld aan en probeer je speciale aanvallen te doen om de monsters uit te schakelen. Je hebt daarbij meerdere spelstijlen, zoals castle defense en side-scrolling.

Downloaden: Legendary Wars HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2011, 14:15
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.