IUGO’s Toy Bot Diaries krijgt vervolg: Spy Bot Chronicles

Spy Bot Chronicles is het vervolg op Toy Bot Diaries. In deze nieuwe game speel je een robotje, die op avontuur gaat om de gekidnapte Toy Bot de bevrijden. Ook moeten er allerlei gestolen spullen verzameld worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

spy bot chroniclesEerder kwam er al een driedelige serie iPhone-games uit met de naam Toy Bot Diaries. Ontwikkelaar IUGO heeft nu nieuwe plannen: een soortgelijke game met de naam Spy Bot Chronicles. Grafisch gezien is de game niet zo anders en ook qua spelidee is er veel hetzelfde: jump-and-shoot met robotjes, waarbij de hoofdfiguur Toy Bot deze keer is gekidnapt.

Thief Bot, de hebberige kleptomaan, heeft hem gevangen genomen en Spy Bot is de enige die hem kan winnen. In de game stuur je Spy Bot door verschillende levels in een 2D-wereld. Je moet zoeken waar Thief Bot zich verstopt heeft, daarna Toy Bot redden en alle andere gestolen spullen verzamelen. Er zitten verborgen levels in de game en 35 unieke verzamelspullen, aparte muziek voor elke zone en elke grote uitdaging.

Bij de Toy Bot-serie moest je met kantelen proberen om de hoofdpersoon rond te laten springen en rennen. Bij deze nieuwe Spy Bot Chronicles maak je gebruik van rechts/links- en jump-knoppen om Spy Bot door de game te laten bewegen. Spy Bot heeft ook de eigenschap om te hacken, waardoor de wereld rondom hem plotseling veranderd. Deze game zal waarschijnlijk niet in drie delen maar in één keer worden uitgebracht, waarbij je meteen 4 verschillende werelden moet veroveren. De ontwikkelaar belooft vele uren gameplay.

De oude serie Toy Bot Diaries is nog steeds in de App Store te vinden. Het bestaat uit drie delen, die €2,99 per stuk kosten. Een Lite-versie is er ook.

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:49
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.