Iris Photo Suite: zwaargewicht fotobewerker tijdelijk goedkoop

Iris Photo Suite, een uitgebreide fotobewerker voor de iPad, is tijdelijk in prijs gehalveerd. De app wordt door veel fotografen geprezen voor zijn brede scala aan functies, maar is ook bruikbaar wanneer je een snelle wijziging wil maken.

Iris Photo Suite voor de iPad is tijdelijk in de aanbieding.Iris Photo Suite, een fotobewerkings-app voor iOS, is in de aanbieding. De iPad-versie van de app is in prijs gehalveerd en kost tijdelijk maar 79 cent. De iPhone-versie kost op het moment nog €1,59. De app wordt door veel iPhone-fotografen geprezen voor zijn brede scala aan functies: zo heb je meer dan 72 filters tot je beschikking, kun je de belichting in je foto’s aanpassen met 9 aanpassingstools en heb je een aantal opties tot je beschikking die je normaal alleen terugvindt in programma’s op je pc of Mac.

Je hebt in Iris Photo Suite de mogelijkheid om met layers te werken, wat voor zwaargewicht-bewerkers mogelijkheden opent om meerdere aanpassingen bovenop elkaar toe te passen. Je gaat makkelijk een stap terug met behulp van een histogram, mocht je per ongeluk een fout maken. Basistoevoegingen zoals een ruisonderdrukker en de mogelijkheid om belichting met een enkele tap op het scherm aan te passen maken van de app ook een makkelijk middel om je foto’s gehaast te bewerken.

Download: Iris Photo Suite for iPad (tijdelijks €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2011, 12:59
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.