miCal krijgt update: sneller laden, meer opties en tijdelijk voor half geld

De agenda-applicatie miCal heeft een update gekregen met snellere laadtijden, meer opties voor het instellen van herhalende afspraken en een lagere prijs. miCal is momenteel voor half geld te koop.

mical iphonemiCal staat voor ‘missing Calendar’. Deze app belooft dat het allerlei ontbrekende agendafuncties bevat, die je niet in de standaardagenda van de iPhone tegenkomt. De app heeft een update gekregen met snellere laadtijden en herhalende afspraken waarvan je de frequentie nauwkeuriger zelf kunt instellen. Bij het opstarten van miCal zou je meteen al moeten merken dat de app aanmerkelijk sneller in beeld komt.

Je kunt in de app nu zelf instellen welke taal je wilt gebruiken en ook bepaal je zelf op welke dag je werkweek begint: zondag, maandag of zelfs op vrijdag als je een ‘weekendtype’ bent. Met de app miCal kun je snel nieuwe afspraken vastleggen. miCal synchroniseert met bestaande agenda’s zoals Google Calendar, Outlook, Exchange of Facebook Events. Aan de hand van kleurcodes zie je snel uit welke agenda een bepaalde afspraak afkomstig is. Je kunt herinnerd worden aan de afspraak via e-mail of een piepgeluid. De meeste mensen zullen miCal installeren omdat de agenda gewoon erg overzichtelijk is, waarbij ideeën van andere apps en platformen zijn geleend. Er zijn dag-, week-, maand- en jaaroverzichten. In de landschapsweergave kun je 5 of 7 dagen tegelijk bekijken. Het thema van de app is ook instelbaar.

miCal is tot aanstaande zondag afgeprijsd naar €0,79 (voorheen €1,59).

Downloaden: miCal (tijdelijk €0,79)

mical

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2011, 13:30
Categorie Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.