iPhone-games: Mega Man II, Dexter en Galcon

Mega Man II is een nieuwe retrogame in de App Store. Dexter komt deze zomer beschikbaar en Galcon heeft een prijs gewonnen en wordt daarom met 80 korting verkocht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

capcom mega manCapcom heeft een iPhone-versie uitgebracht van Mega Man II, een game die oorspronkelijk op de NES z’n debuut maakte. Er zitten veertien levels in en 9 verschillende eindbazen, elk met een uniek wapen. De bediening is geoptimaliseerd voor de iPhone. De game probeert zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. Vanaf nu in de App Store voor €3,99.

dexterTijdens de gamesconferentie GDC lukte het Touch Arcade om een tijdje met Dexter te spelen, een iPhone-game die rond de zomer uitkomt. Als je het eerste seizoen van de serie hebt gevolgd zul je veel bekende elementen terugzien. Elke actie die je uitvoert heeft consequenties voor je Mask-level. Bij lagere niveau’s loop je het risico te worden ontmaskerd als seriemoordenaar, waarna de game is afgelopen. Je kunt zelf de hoofdrol spelen of in de derde persoon de game spelen. Wanneer je een dader hebt gevonden, moet je deze met attributen als een mes of een zaag tot een bekentenis brengen, voordat je de dader om het leven brengt. Dexter komt in 4 episodes beschikbaar. De eerste is deze zomer te krijgen en levert een gameduur van 8 tot 10 uur. In september zijn alle vier episodes verkrijgbaar, op het moment dat het nieuwe Dexter-seizoen begint.

GalconGalcon heeft net een IGF Mobile Award gewonnen en gooit daarom de game in de uitverkoop. Je krijgt 80% korting op de normale prijs en betaalt nu maar €0,79 voor deze multiplayer-game. Het speelt zich af in het heelal waar je vijf single-player missies kunt uitvoeren. Met Galcon Lite (gratis) kun je de missies ook uitvoeren, maar heb je niet de mogelijkheid om met vier anderen online te spelen. Reviewers in de App Store geven massaal vijf sterren en kunnen er niet over ophouden hoe verslavend en fantastisch deze game is. Bijzonder is dat de ontwikkelaar ook een aparte gamemodus heeft toegevoegd voor kleurenblinde spelers. Galcon (€0,79).

Hieronder zie je nog een video van Dexter:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.