Slingeraapje krijgt gratis testversie: Sway Lite

Een van de leukste games die de afgelopen weken is uitgekomen is Sway, een soort platformspel waarbij je een aapje langs allerlei obstakels moet laten slingeren. Er is nu een gratis testversie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone sway liteEen van de leukste games die de afgelopen weken is uitgekomen is Sway, een soort platformspel waarbij je een aapje langs allerlei obstakels moet laten slingeren. De volledige versie van de game kost €3,99 maar nu is er een gratis versie van Illusion Labs waarmee je kunt testen voordat je koopt. Sway Lite is beperkt tot 3 levels en 2 karakters. De bediening en de physics zijn gewoon hetzelfde. Je kunt met multitouch over een parcours bewegen, als aapje of als kikker.

sway controlsWat Sway leuk maakt zijn de cartoonachtige graphics. Met je vingers geef je aan in welke richting het spelkarakter zich moet vastgrijpen aan een object. Door met je vinger over het scherm te bewegen kun je de aap of kikker laten slingeren, om daarmee een grotere afstand te overbruggen. Het gaat niet om tijd, maar ook om vaardigheden om de bediening onder de knie te krijgen.

Installeren: Sway Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games
Onderwerpen game, sway

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.