iPhone-game Geared 2 tijdelijk gratis te downloaden

De iPhone-game Geared 2 is tijdelijk gratis te downloaden. Deze universele game (dus ook voor iPad) stelt je voor allerlei mechanische puzzels. De getekende stijl en de variatie in puzzels zullen veel mensen aanspreken. In elk level vind je nieuwe puzzels en nieuwe tandraderen. Geared 2 is de opvolger van Geared (€0,79), waarin je hetzelfde […]

geared-2De iPhone-game Geared 2 is tijdelijk gratis te downloaden. Deze universele game (dus ook voor iPad) stelt je voor allerlei mechanische puzzels. De getekende stijl en de variatie in puzzels zullen veel mensen aanspreken. In elk level vind je nieuwe puzzels en nieuwe tandraderen. Geared 2 is de opvolger van Geared (€0,79), waarin je hetzelfde doel had: zorgen dat de blauwe tandraderen worden aangedreven.


Deze game bevat meer dan 200 levels, namelijk 60 standaard meegeleverde levels van de ontwikkelaar zelf en daarnaast nog eens 140 levels die door gebruikers zijn bedacht. Nieuwe levelpacks zorgen ervoor dat je niet snel op de game bent uitgekeken. Er zit ook een level editor in, om zelf nieuwe levels te verzinnen. Je kunt de game spelen met je eigen muziek als achtergrondmelodie. In Geared 2 is een grappige hamster in elk level te zien. Deze drijft een tandrad aan.

Als je deze game gratis wilt hebben, moet je niet te lang aarzelen, want de actie is maar tijdelijk.

Downloaden: Geared 2 (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Tipgever: Nibs en Frits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2011, 7:37
Categorie Games
Onderwerpen game, gear, gratis, puzzel
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.