iPhone Folders: bladeren door je iPhone met Windows Explorer

Soms duurt het even voordat een applicatie boven komt drijven, zo ook met iPhone Folders. Deze extensie voor Windows Explorer maakt het mogelijk je iPhone of iPod touch te benaderen zoals je dat gewend bent van een verwijderbare schijf. Heb je geen jailbreak dan wordt de Media-folder getoond; om alle bestanden te kunnen bekijken heb […]
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iPhone FoldersSoms duurt het even voordat een applicatie boven komt drijven, zo ook met iPhone Folders. Deze extensie voor Windows Explorer maakt het mogelijk je iPhone of iPod touch te benaderen zoals je dat gewend bent van een verwijderbare schijf. Heb je geen jailbreak dan wordt de Media-folder getoond; om alle bestanden te kunnen bekijken heb je een jailbreak nodig.


Met behulp van deze gratis extensie kun je door het bestandssysteem van je iPhone of iPod touch bladeren, bestanden kopiëren en bestanden op de iPhone openen. De applicatie is dan ook een uitstekend alternatief voor de gemiddelde gebruiker voor OpenSSH dat de laatste tijd vaak negatief in het nieuws is in verband met beveiligingsproblematiek als gevolg van het standaard wachtwoord van iPhone OS. Door de weergave in Windows op thumbnail te zetten kun je previews zien van png- en jpg-bestanden op de iPhone en zullen daarnaast icoontjes verschijnen voor de applicaties (.app folders).

Installatie

xsmeNa installatie kun je via Deze Computer je iPhone of iPod touch vinden als iPhone folders. De extensie ondersteunt x86 edities van Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en x64 edities van Windows XP en Windows Vista. Om van de applicatie gebruik te maken heb je daarnaast iTunes 8 of 9 nodig. Als je gebruik hebt gemaakt van blackra1n om te jailbreaken, zul je afc2add via Cydia moeten installeren om de applicatie te kunnen gebruiken.

iPhone Folders is gratis te downloaden op de website iPhoneFolders.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 april 2013 om 13:42
Categorie
Diensten
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.