iPad-presentatieapp Haiku Deck voegt foto’s van Getty toe

Haiku Deck heeft een update gekregen. De app waarmee je presentaties op de iPad maakt, bevat nu foto's van Getty Images, een snelle foto-zoekfunctie en allerlei notitiefuncties.

haiku-deckHaiku Deck is een prachtige app om prestentaties op de iPad mee te maken. De app was grafisch al behoorlijk sterk, maar is grafisch nog mooier geworden door het toevoegen van afbeeldingen van Getty Images. Je kunt deze afbeeldingen via een in-app aankoop binnenhalen en verwerken in je presentatie. Wie weinig geld heeft kan ook gratis Creative Commons-afbeedlingen gebruiken. Meer dan 35 miljoen afbeeldingen in hoge kwaliteit liggen op je te wachten. Extra thema’s in de app kosten €1,79 maar dan heb je wel iets wat unieker is dan de thema’s die iedereen van de Keynote-app kent. In Haiku Deck zitten nog meer handige verbeteringen, vooral gericht op afbeeldingen.

Kom je een leuke afbeelding tegen, dan kun je die als favoriet markeren. Je kunt ook zien welke 100 selecties je eerder hebt gemaakt. Zoeken van afbeeldingen gaat een stuk makkelijker en sneller (dat mag ook wel, met die 35 miljoen foto’s). Een nieuw toegevoegde tutorial helpt je op weg in de app. Kopiëren van slides is nu mogelijk en je kunt nu publieke en persoonlijke notities toevoegen aan presentaties. Op de iPad 3 en nieuwer kun je die notities toevoegen door te dicteren. Ben je iemand die het liefst alles opleest, dan kun je ook de nieuwe teleprompter-weergave inschakelen. De persoonlijke notities worden dan alleen zichtbaar voor jou, tijdens het presenteren van de slides.

Afgelopen maart kreeg Haiku Deck nog een grote update naar versie 2.0. Sindsdien kun je makkelijker allerlei grafieken en diagrammen toevoegen aan je presentatie.

Downloaden: Haiku Deck (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 8:46
Categorie Productiviteit
Onderwerpen haiku deck, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.