iOS game-update: Ocean Patrol, update voor Angry Birds Friends en Joe the Zombie

Vandaag in de iOS game-update de nieuwe Angry Birds Friends-update, bommenwerpgame Ocean Patrol en Joe the Zombie.

Ocean PatrolVandaag hebben we in de iOS game-update weer drie spellen om je tanden in te zetten. Het nieuwe Ocean Patrol is een leuke twist op tower defense-spelletjes en plaatst je in een bommenwerper boven vijandelijke zeeën. Joe the Zombie is een grappige bundel vol met allemaal mini-games en Angry Birds Friends is na de laatste update helemaal voorbereid op nieuwe toernooivormen die Rovio op de agenda heeft staan.

Angry Birds Friends-update bereidt voor op nieuwe toernooien

Angry Birds FriendsAngry Birds Friends heeft een update gekregen die vooral ter voorbereiding lijkt te zijn op wat er later zal komen. De game is namelijk helemaal startklaar gemaakt voor speciale nieuwe toernooien waarin je met vrienden strijdt, met speciale thema’s en unieke elementen voor bepaalde soorten levels. Op het moment lijkt er alleen nog niet zo’n speciaal toernooi plaats te vinden: de wedstrijd van deze week duurt nog vier dagen. Vermoedelijk zien we volgende week pas de grote nieuwe veranderingen. Waar je wel van gebruik kunt maken is de nieuwe knop ‘Toons’, waarmee je de bekende ANgry Birds-tekenfilms kunt bekijken.
Downloaden: Angry Birds Friends (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Ocean Patrol: alle bommen los

Ocean Patrol 2Tower defense-spellen gaan vaak over het vooraf bouwen van je verdediging. Je zet een paar torens neer, ziet de vijanden het level binnen lopen en hoopt dat wat jij hebt neergezet genoeg zal zijn om je basis te verdedigen. Sommige spellen proberen daar een wat actievoller element aan toe te voegen, zoals het gisteren besproken Field Defender, maar je hebt ook games zoals Ocean Patrol die volledig draaien om jouw inzet terwijl er vijanden voorbijkomen. In deze game laat je namelijk tijdens de aanvalsgolf bommen vallen, die pas na een bepaalde tijd hun doel bereiken. Aan jou dus de taak om te anticiperen wanneer een vijandelijk schip op een bepaalde positie zal zijn. In het begin vrij simpel, maar de vijandelijke boten bewegen in een steeds rapper en verwarrender tempo.
Downloaden: Ocean Patrol (gratis, in-app aankopen, iPhone, iOS 4.3+)

Trailer van de dag: Joe the Zombie

Joe the ZombieJoe the Zombie is niet één game, maar een verzameling met allemaal verschillende uitdagingen. De ene keer moet je objecten zoeken in een drukke afbeelding, op het andere moment spring je net als in Doodle Jump van platform naar platform en in weer een ander level hang je aan een touw en moet je snel naar boven en onderen klimmen om obstakels te vermijden. Iedere opdracht is op zichzelf niet heel denderend, maar met alles gebundeld is Joe the Zombie een fijn verzamelpakket aan leuke bezigheden. Vijf van deze spelletjes zijn gratis te spelen, maar voor het volledige pakket is een in-app aankoop vereist. Gelukkig kost dat je maar 89 eurocent.
Downloaden: Joe the Zombie (gratis, in-app aankopen, universeel, 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2013, 19:15
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, iculture speelt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.