Inspire Pro voor iPad: schilderen op basis van foto’s

Inspire Pro is een app waarmee je op basis van foto's kunt schilderen. De app is tijdelijk met erg veel korting te krijgen en is zo realistisch mogelijk gemaakt.

inspire pro ipadGisteren kon je op onze zustersite iPhoneclub lezen over PhotoForge2, een app die ‘Photoshop op de iPhone’ nog het best benaderd. PhotoForge2 is echter niet geoptimaliseerd voor de iPad en dat is jammer, want juist het grote scherm is erg geschikt voor het bewerken van foto’s. Als alternatief kunnen we Inspire Pro voorstellen, een app waarmee je foto’s op diverse manieren kunt bewerken. Het accent ligt hier echter niet op fotobewerking, maar om het bewerken van foto’s tot ware kunstwerkjes. De app is tijdelijk voor €0,79 te krijgen (normale prijs €5,99).

Je hebt meerdere penselen tot je beschikking, met onder andere 5 realistische penselen (plat, rond, palet, etc.) die in meerdere formaten beschikbaar zijn. Je kunt de penselen 360 graden ronddraaien en voorzien van verschillende hoeveelheden verf. Foto’s importeer je uit je camerarol, waarna je ze met Inspire Pro kunt bewerken. Daarna kun je ze ook weer opslaan in je gallery of opslaan naar de camerarol. Je kunt natuurlijk ook uit de losse pols gaan schilderen, als je talent genoeg hebt.

Downloaden: Inspire Pro (tijdelijk €0,79 – normaal €5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2011, 16:29
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.