De Sint videobelt HD: telefoongesprek nadoen met de Sint

De Sint videobelt HD is een applicatie waarmee je een videogesprek kunt opnemen als Sinterklaas. Je hoeft alleen maar een boodschap in te spreken en een geanimeerde Sint laat het overtuigend lijken.

De Sint videobelt HD iPadEn jij dacht dat je niet kon bellen met de iPad! Ha! Nou, Sinterklaas kan dat gewoon. Die kan zelfs videobellen op een iPad 1. En het leuke is dat hij precies de mededeling heeft die je wilt horen. Maar dat komt stiekem ook een beetje omdat je van tevoren zelf kan aangeven wat hij zegt. Je neemt een boodschap op, slaat hem op en drukt een knop in op het moment dat de Sint moet bellen. Dat is nog eens wat anders dan pepernoten door een raampje gooien.


Gelukkig staat er al een standaardgesprek in de applicatie zodat je een beetje kan aanvoelen wat de intentie is. Je ziet een video met ruis waarin je de Sint niet ziet spreken, maar waarin hij wel genoeg beweegt met zijn hoofd en handen alsof hij spreekt. In de voorbeeldvideo vallen er een paar pauzes zodat een kind kan reageren door zijn naam te zeggen. De Sint videobelt gesprekOp het moment van stilte ziet de hyperactieve Sint er een beetje vreemd uit, maar goed, de video is ook al een keer vastgelopen bij ons. Je kan het er natuurlijk allemaal op gooien dat de videoverbinding niet erg goed is.

Wat geinig is, is dat de beltoon van de Sint een pianoversie van ‘Daar wordt aan de deur geklopt’ is. Je moet als ouder wel een beetje alert zijn bij de app. Het voorbeeldgesprek eindigt namelijk keurig in een tuut-tuut-tuut alsof er wordt opgehangen, maar die mogelijkheid heb bij een eigen opname niet. En het beeld valt ook niet op zwart na een gesprek, maar keert terug in het hoofdmenu waarin levensgroot De Sint videobelt staat. Toch: of het nou voor kinderen of voor lootjestrekkers is: De Sint videobelt HD is ongetwijfeld erg creatief in te zetten.

Downloaden: De Sint videobelt HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 november 2011 om 14:07
Categorie
Nederlandse apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.