Incredimail e-mailapp kan nu Gmail archiveren

Incredimail is een e-mailapp voor de iPad, waarmee je e-mailberichten in een magazine-achtige opmaak kunt bekijken. Vanaf nu kun je in Incredimail ook berichten archiveren.

gmail-incredimail-ipadIncredimail is een e-mailapp voor de iPad, die eruit ziet als een digitaal magazine. De tweede update van de app brengt een aantal leuke functies met zich mee, al is de app nog steeds beperkt tot Gmail. Hotmail/Outlook en POP3-mail worden nog niet ondersteund. Voor Gmail-gebruikers is nu de mogelijkheid toegevoegd om berichten te archiveren. Voorheen kon je alleen berichten meteen wissen.

Standaard staat het archiveren van e-mailberichten nu ingeschakeld als eerste keuze. Wil je e-mailberichten liever in de prullenbak gooien, dan kun je dat in de instellingen weer veranderen. De app laadt en synchroniseert e-mail ook beter dan voorheen. Nog een andere verbetering: een optie om berichten meteen naar folders te verplaatsen vanuit de schermvullende weergave. Eerder had je daarvoor de Edit Mode nodig.

Voor liefhebbers van e-mail met een ‘briefpapier’-achtergrond, zijn er nu meer achtergrondbehangetjes toegevoegd. De inbox voor foto’s is ook vernieuwd: je kunt nu de fotobijschriften van Facebook-foto’s bekijken. Incredimail is vanaf nu te gebruiken in het Engels, Frans en Duits. Nieuwe talen volgen later.

Downloaden: Incredimail (gratis, iPad, iOS 6.0+)

incredimail ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2013, 17:24
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.