Hyves brengt vernieuwde iPad-app uit

Hyves HD is een vernieuwde iPad-app van Hyves. Alle menu's zijn weggehaald, waardoor de functies voortaan bereikbaar zijn via knoppen bovenin het scherm.

hyves-ipadHyves had gisteravond een wel heel ongelukkig moment uitgekozen om de vernieuwde iPad-app te lanceren. Op het moment dat iedereen klaar zat voor nieuwe producten van Apple, kondigde Hyves aan dat ze een HD-app voor de iPad hebben gemaakt. Omdat het bezoek vanaf de iPad maandelijks stijgt met 10 procent, was er reden genoeg om aan een nieuwe HD-app te gaan werken. Hyves was al te gebruiken op de iPad, dankzij een update van een paar maanden geleden waardoor de bestaande iPhone-app universeel werd. Maar het kon nog beter. Door twee nieuwe kolommen op de homepage moet het makkelijker worden om door de website te bladeren.

In vergelijking met de vorige iPad applicatie is er geen menu meer, maar staan alle functies opgesomd in de header. Je kunt kiezen of je alleen statusupdates, WieWatWaar’s of foto’s van vrienden wil bekijken. Het is gemakkelijker geworden om te reageren en te respecteren. Je kunt ook met meerdere vrienden tegelijk chatten en vriendschapsverzoeken accepteren of negeren. De vernieuwde Nu & Straks-functie is aanwezig om mee te praten over veelbesproken onderwerpen. Sinds twee weken is deze functie live op Hyves.nl en nu is ‘ie ook al in de iPad-applicatie te vinden. iPhone-gebruikers moeten even wachten tot de eerstvolgende update.

Downloaden: Hyves HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2011, 12:20
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.