Hope’s Quest: puzzelspel over de doos van Pandora

Hope’s Quest is een nieuwe iPad-game voor iedereen die in de huid van avonturiers zoals Indiana Jones wil kruipen. Je speelt Hope, die een mysterieus kwaad ontdekt en deze opnieuw in de doos van Pandora probeert op te sluiten. Dit doet ze door puzzels op te lossen die bestaan uit blokken die langzaam haar kant […]

Hope's Quest iPadHope’s Quest is een nieuwe iPad-game voor iedereen die in de huid van avonturiers zoals Indiana Jones wil kruipen. Je speelt Hope, die een mysterieus kwaad ontdekt en deze opnieuw in de doos van Pandora probeert op te sluiten. Dit doet ze door puzzels op te lossen die bestaan uit blokken die langzaam haar kant op rollen. Door bepaalde plekken op de grond te markeren en te activeren wanneer er een blok oprolt, verwoest je hem.

Het spel is geïnspireerd op Intelligent Qube, een Playstation-spel dat in 1997 goed door de pers werd ontvangen maar vooral in Japan goed verkocht. Hope’s Quest voegt aan de al bestaande spelformule betere graphics en een verhaallijn toe.

Hope’s Quest bestaat uit zestig puzzels die verspreid zijn over zes verschillende gebieden. Zo reis je van Egyptische ruïnes naar naar Athene, Tibet, China en Stonehenge, om uiteindelijk in de ‘Limbo’ terecht te komen. Waarom je naar deze gebieden reist wordt uitgelegd via een reeks cutscenes.

Downloaden: Hope’s Quest (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2011, 12:32
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.