GoodPlayer downloadt video’s via SkyDrive, Google Drive en Box

Mediaspeler GoodPlayer kan na een update video's downloaden via SkyDrive, Google Drive en Box. Via Skydrive kun je ook streamen.

GoodPlayerVideospeler GoodPlayer haakt na de laatste update slim in op cloud-diensten SkyDrive, Google Drive en Box. Door met één van de drie in te loggen kun je video’s in je cloudmappen downloaden naar de app, zodat je ze makkelijk vanaf je iPhone, iPad of iPod touch kunt bekijken. Met SkyDrive is het daarnaast mogelijk om video’s te streamen, zodat je ze niet eerst hoeft op te slaan.


GoodPlayer is één van de krachtigere mediaspelers in de App Store waarmee je meerdere bestandsformaten kunt afspelen. De app biedt zelfs ondersteuning voor MKV-bestanden, waarbij je vrij makkelijk tussen geluidskanalen kunt schakelen. Sinds vorig jaar is er wel sprake van een paar beperkingen: wegens patentgeschillen wordt AC-3- en DTS-geluid niet langer ondersteund, waardoor sommige videobestanden niet goed worden afgespeeld.

Een breed scala aan videoformaten en ondertiteling-ondersteuning maken van GoodPlayer één van de krachtigere mediaspelers in de App Store, waar je met de introductie van een reeks nieuwe cloud-diensten nog makkelijker video’s in kunt zetten. De app biedt al langer ondersteuning voor bepaalde mediacenters. Met de nieuwe cloud-integratie concurreert GoodPlayer weer een beetje meer met Plex. Hierin werd eind oktober synchronisatie via Dropbox, Google Drive en Box toegevoegd.

Nadeel is wel dat video’s puur op bestandsnaam worden getoond. De video’s worden niet geanalyseerd om uitgebreide film- of afleveringinformatie te tonen, zoals bijvoorbeeld Infuse wel kan.

Downloaden: GoodPlayer (€2,69, universeel, iOS 4.3+)

Tipgever: Michiel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 december 2013 om 18:52
Categorie
Amusement
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.