Glashart Media brengt iPad-app voor televisie-abonnees uit

Abonnees met een glasvezelaansluiting van Glashart of één van de lokale providers kunnen vanaf vandaag hun televisie besturen met behulp van een speciale iPad-app. Deze app kan ook vanaf een afstand opnames instarten.

GlashartDe glasvezelprovider Glashart heeft vandaag een eigen iPad-app uitgebracht. Hiermee kunnen klanten hun settopbox bedienen. Heb je een PVR van Glashart, dan kan de app gebruikt worden om live televisie te pauzeren en om van een afstand opnames te plannen. De app bevat ook een televisiegids, waardoor je geen aparte app nodig hebt om te zien tussen welke programma’s je zapt. De app is gratis te downloaden voor abonnees van Glashart of één van de hieronder vallende lokale televisieproviders.

GlashartGlashart is een provider die glasvezelaansluitingen in Nederland levert, voor onder andere televisie- en internetaansluitingen. Televisie-abonnees krijgen een settopbox meegeleverd, waarmee ze tussen kanalen kunnen zappen. De iPad-app maakt het mogelijk om deze settopbox ook met de iPad te besturen. Omdat de iPad als tweede scherm dient wordt het scherm niet geblokkeerd met informatie tijdens het navigeren tussen zenders.

De Glashart iPad-app is gratis te downloaden in de App Store, maar alleen te gebruiken door klanten met een abonnement bij Glashart of bij de lokale televisieproviders Concepts ICT, Ons Net Eindhoven, Ons Net Nuenen, Kick XL, Tweak, XMS, Solcon, Lijbrandt, Lijbrandt Telecom, Ons Brabant Net en Edutal.

Downloaden: Glashart Media (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 16:53
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.