Getty Images brengt Thinkstock-app voor iPad en iPhone uit

Thinkstock van Getty Images heeft een iOS-app uitgebracht, zodat je de royaltyvrije stockfoto's nu ook op iPhone en iPad kunt bekijken.

thinkstock scherm ipadGetty Images heeft meer dan 10 miljoen royaltyvrije stockfoto’s beschikbaar gemaakt via de Thinkstock-app. Thinkstock is de online fotodienst van Getty waarbij je een beeldabonnement kunt nemen en daarmee toegang krijgt tot stockfoto’s van hoge kwaliteit, afkomstig van Getty zelf, iStockphoto en Jupiterimages. Een bundel van vijf foto’s is vanaf €39 te koop en een beeldabonnement kun je €113 afsluiten.

Dankzij multitouch kun je makkelijk inzoomen op gevonden foto’s. Je zoekt bijvoorbeeld op ‘happyness’ en krijgt alle foto’s te zien die aan de zoekopdracht voldoen. Alle foto’s zijn voorzien van keywords, zodat je makkelijk kunt zoeken op ‘One Person’, ‘Relaxation’ of ‘Water’. De app heeft een ingebouwde lightbox waarmee je makkelijk kunt wisselen tussen meerdere foto’s. Handig voor bloggers die onderweg willen schrijven en royaltyvrije foto’s van hoge kwaliteit nodig hebben. De app voldoet ook aan een andere vereiste: hij is snel. Je kunt continu door de getoonde foto’s scrollen, zonder dat de interface gaat stotteren. Elke week komen er nieuwe foto’s en illustraties bij en er is ook een gratis foto van de week.

Downloaden: Thinkstock by Getty Images (gratis, universeel, iOS 6.0+)

happy thinkstock ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2013, 14:16
Categorie Fotografie en video
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.