Gerucht: Sonic 4 komt naar de iPhone

Gisteravond werden gamers verrast met de aankondiging van Sonic 4. De game van ontwikkelaar Sega komt niet in de winkel, maar is enkel te downloaden. Het gerucht gaat dat Sonic 4 ook op de iPhone zal verschijnen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Sonic 4Gamers werden onlangs verrast met de aankondiging van Sonic 4. De game van ontwikkelaar Sega komt niet in de winkel, maar is alleen te downloaden. Sonic 4 is eerst beschikbaar voor de Xbox 360 en later ook voor de Playstation 3 en de Nintendo Wii. Het gerucht gaat dat de game ook op de iPhone zal verschijnen.

Aan het einde van de trailer (zie foto) van dit spel is tussen de afbeeldingen van de consoles waarop Sonic 4 beschikbaar komt, een zwart vakje te zien. Sommigen denken dat deze ruimte bedoeld is om uiteindelijk het logo van de App Store in te plaatsen. Ook op de officiële site zijn aanwijzingen gevonden.
In de Sonic-games speel je met de blauwe egel Sonic the Hegehog. Een paar dagen geleden kwam er een spel in de App Store waarmee je met Sonic op de Olympische Spelen sporten uitoefent, maar deze is tijdelijk weer weggehaald door de ontwikkelaar. Al eerder kwam de klassieker Sonic the Hegehog op de iPhone.

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 8:05
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.