Gameloft ziet toekomst in iPhone als gameplatform

Gameloft heeft op een ontwikkelaarsconferentie in San Francisco een iPhone met game laten zien. Speculaties dat het hier om de eerste downloadbare iPhone-game gaat, waren daarna niet van de lucht. Maar misschien is het niet meer dan een mock-up?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

“Wij verkopen twee games per seconde” riep CEO Michel Guillemot van Gameloft tijdens zijn keynote op de Game Developers Conference in San Francisco. Gameloft liet tijdens de presentatie ook een aantal games op de iPhone zien, waardoor sommige websites verheugd uitriepen: “Gameloft onthult eerste downloadbare iPhone-game!” om er vervolgens aan toe te voegen: “Misschien is het slechts een mock-up of een bestaande screenshot die Gameloft in een iPhone heeft gephotoshopt”. Het zou daarbij kunnen gaan om Pop Superstar of een van de NiGHTS games.


Hoe dan ook: de CEO van Gameloft liet tijdens de presentatie meerdere slides zien waarop de iPhone als gameplatform werd getoond. Apple heeft nog geen plannen aangekondigd om officiële, downloadbare iPhone-games beschikbaar te stellen zoals ze nu al met iPod-games doen. Mocht dat het geval zijn, dan is Gameloft ongetwijfeld van de partij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:50
Categorie
Games
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.