Gameloft laat trailer van Terminator Salvation zien

Gameloft gaat alweer een nieuwe game uitbrengen: Terminator Salvation. Het is gebaseerd op de film, met dezelfde naam en bestaat uit een opeenvolging van gevechten tussen mensen en terminators.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

terminator salvationGameloft is bezig met een nieuwe third person shooter voor de iPhone: Terminator Salvation. Het is gebaseerd op een film met dezelfde naam. In de game speel je zowel John Connor (leider van het menselijke verzet) en Marcus Wright, een terminator die denkt dat hij toch menselijke trekjes heeft. Je gaat vechten in omgevingen binnen- en buitenshuis. Met onderstaande gametrailer krijg je alvast een indruk van de game.

De game gaat 8 levels bevatten en een Boss-level aan het einde. In totaal krijg je 4 tot 5 uur speelplezier voor €7,99. De game komt in de eerste week van mei uit.

terminator salvation   terminator salvation

Gameloft heeft ook alweer de mobiele gamerechten voor een nieuwe film gekocht: Sherlock Holmes. Daarin gaan Robert Downey Jr. (Holmes) en Jude Law (Watson) bezig met hun laatste uitdaging. Ze moeten een dodelijk plot onthullen dat Engeland zou kunnen vernietigen.

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:39
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.