SharePoint iPhone-app van NewsGator gepland voor iPhone en iPad

NewsGator heeft aangekondigd dat ze een native iPhone- en iPad-applicatie voor Microsoft Sharepoint gaan uitbrengen. De software geeft toegang tot zakelijke sociale netwerken en statusupdates.

sharepointNewsGator is een dienst waarmee je altijd online rss-feeds kunt lezen. Afgelopen zomer kozen ze voor een zakelijker insteek, waarbij consumenten het advies kregen om naar Google Reader over te stappen. Die zakelijke insteek is te merken aan de meest recente aankondiging: ze zijn van plan een native iPhone-client voor Microsoft Sharepoint op de markt te brengen. Er komt ook een soortgelijke iPad-versie. Gebruikers die onderweg zijn hebben via NewsGator’s Sharepoint-applicatie meteen toegang tot hun zakelijke sociale netwerken.

Alle updates van je collega’s en werkgroepen zijn te lezen. Je kunt via de applicatie statusupdates, video’s en foto’s naar Social Sites sturen en ook krijg je notificaties wanneer anderen commentaar geven op jouw updates. Vanuit de applicatie kun je deelnemen aan groepsdiscussies en een gerichte vraag stellen aan een persoon of groep. Natuurlijk kun je ook contactinfo opvragen van collega’s. De native iPad-applicatie komt beschikbaar zodra de iPad op de markt is. De iPhone-versie is overigens ook nog niet in de App Store beschikbaar. Wie haast heeft kan de gratis applicatie iSharePhone eens proberen.

Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2010, 18:48
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.