Galaxy on Fire 2 Full HD komt naar iPad en Mac

Galaxy on Fire 2 komt dit najaar ook in een HD-variant, gericht op de iPad 2. Daar zul je apart voor moeten betalen. Bovendien komt de game ook op de Mac.

galaxy on fire 2Fish Labs heeft een persbericht uitgebracht, waarin ze aankondigen dat Galaxy on Fire 2 Full HD binnenkort beschikbaar komt. Was die er niet al? Inderdaad, Galaxy on Fire 2 (€7,99) is gewoon in de App Store verkrijgbaar en kreeg op 24 juni nog een update. Maar het gaat hier om de HD-versie, die is afgeleid van een Android-versie die voor de Tegra 2-processoren was gemaakt.

Tijdens Mobile World Congress in februari hield Fish Labs nog een indrukwekkende demonstratie. Deze HD-versie komt nu ook op de iPad en Mac beschikbaar. Je zult er echter wel een iPad 2 voor moeten hebben. Een ander punt: Galaxy on Fire 2 Full HD wordt een compleet nieuwe game en is niet gratis voor mensen die Galaxy on Fire 2 al hebben geïnstalleerd op hun iPad. Volgens Fish Labs is dat met opzet gedaan: zo worden mensen niet gedwongen om de grafisch zware game op hun iPad te zetten. Zeker als je een iPad 1 hebt, heeft het weinig zin om 800 MB extra op je apparaat mee te nemen, aan extra graphics die toch niet worden ondersteund.

Galaxy-on-Fire-2-Full-HDOok kunnen ze nu elke versie afprijzen en updaten. Fish Labs heeft een collectie screenshots op de website gezet. De Full HD-versie komt dit najaar beschikbaar in de App Store. Tot dan toe zul je het met de normale resolutie moeten doen:

Downloaden: Galaxy on Fire 2 (€7,99)
Meer info: Fish Labs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2011, 9:28
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.