Funda 2.0 iPhone-app krijgt nieuw uiterlijk en meer functies

Funda heeft een update uitgebracht van de huizenapp voor de iPhone. De app heeft een nieuwe interface gekregen en is technisch ook op diverse fronten aangepakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

funda iphoneFunda heeft een update uitgebracht voor de bekende app, waarmee je op de iPhone huizen kunt zoeken. Sinds begin dit jaar heeft Funda gewerkt aan de nieuwe app, waarbij de gebruikerservaring en technische zaken zijn aangepakt. Het design is sinds versie 2.0 meer in de huisstijl van Funda. Maar er zijn ook nieuwe onderdelen toegevoegd, zoals zoeken op de kaart en een lijst met recent bekeken huizen.

De fotoviewer bij een huis is verbeterd en je krijgt meer kenmerken van een huis te zien. Bij het zoeken op adres heb je voortaan meer zoekopties tot je beschikking, dankzij de uitbreiding van zoekfilters. De performance is sterk verbeterd en er zijn bugs verholpen. Daarmee is de app overigens nog niet perfect, want bij het updaten van de app zijn je eerder opgeslagen favorieten verdwenen. Een andere wens voor een toekomstige update, is dat je je favorieten kunt synchroniseren tussen de iPhone-app en de website.

Positieve punten zijn de fotosliders bij huizen en de extra contactopties met de makelaar. In de toekomst wordt er gewerkt aan een verbeterde mobiele website, ondersteuning van meer smartphones en een iPad-app.

Update:: Funda laat in de reacties weten dat de vernieuwde mobiele website sinds afgelopen vrijdag al live is.

Downloaden: Funda (gratis)

funda iphone 2   funda iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 18:39
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.