Fruit Ninja HD is Apple’s gratis App van de Week

Fruit Ninja is door Apple uitgeroepen tot App van de Week, waardoor je de game een week lang gratis kunt downloaden.

Fruit NinjaApple heeft de bekende iOS-game Fruit Ninja uitgeroepen tot App van de Week. Leuk voor ontwikkelaar Halfbrick, maar ook wij hebben hier wat aan: een App van de Week van Apple is namelijk in de betreffende week altijd gratis te downloaden. De actie geldt ook nog eens voor beide versies van de game, wat betekent dat je hem voor zowel iPad- als iPhone kunt downloaden.

In Fruit Ninja hak je een weg door fruit door zoveel mogelijk over het scherm te swipen. Meerdere spelopties geven een twist op dit principe: zo mag je de ene keer geen fruitstuk aan je voorbij laten gaan, terwijl je de andere keer tegen de klok strijdt.

Apple’s App van de Week-actie geldt vaak – zoals de naam al doet vermoeden – een week. Kortgezegd betekent dit dat je Fruit Ninja tot en met 18 april kunt downloaden. Let hoe dan ook goed op: de kans bestaat altijd dat de actie op een ander moment verloopt of dat je dit artikel pas veel later leest. In de App Store kun je zien of het prijskaartje nog steeds niet is teruggekeerd.

Downloaden: Fruit Ninja HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)
Downloaden: Fruit Ninja (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2013, 10:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.