Fring stuurt push notificaties bij binnenkomende VoIP-gesprekken

Ook Fring is op de push notificatie-trein gesprongen: ze brengen een nieuwe versie van de iPhone-applicatie uit waarmee je een alert ontvangt wanneer iemand je probeert te bellen of een berichtje stuurt.

fringOok Fring is op de push notificatie-trein gesprongen: ze brengen een nieuwe versie van de iPhone-applicatie uit waarmee je een alert ontvangt wanneer iemand je probeert te bellen of een berichtje stuurt. Fring is een VoIP-applicatie waarmee je ook instant messaging-berichten kunt sturen via verschillende netwerken: Skype, MSN/Live Messenger, Google Talk, AIM, Yahoo!, ICQ, Twitter en SIP. Fring biedt voor al deze diensten push notificaties aan. Daarbij kun je een pop-up laten verschijnen of een badge op het applicatie-icoon zien. Wat dan weer jammer is, is dat je niet de inhoud van het bericht kunt lezen in de pop-up, maar alleen een mededeling dat er een bericht op je staat te wachten.


Klik je op de pop-up, dan ga je meteen naar de applicatie. Hieronder zie je een video waarin het Fring-team de push-functies aankondigt:

Downloaden: Fring (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2009, 20:29
Categorie Diensten
Onderwerpen fring, instant, messaging, notificaties, pushberichten
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.